Mazoutprijs nu extreem laag: Bespaar op uw energie!

1 (20%) 1 vote

Het is u hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan dat de laatste maanden de brandstofprijzen flink zijn gedaald. Zo kunt u benzine, diesel en olie verkrijgen voor bizarre prijzen. Echter, kan er niet meer dan 60 liter in uw autotank, waardoor het lastig is om te besparen op brandstoffen. Echter, mocht u thuis nog een traditionele stookolie kachel hebben die draait op mazout, dan heeft u geluk! De prijzen van mazout zijn namelijk bizar snel gestegen en dat is dan ook de reden dat veel Belgen online hun mazout kopen. Hiermee kunt u op jaarbasis veel geld besparen, aangezien een normaal huisgezin een maandsalaris kwijt is aan energiekosten per jaar. Overstappen naar mazout? Lees hier waarom!

Laagste prijs in de geschiedenis

Even terug in de tijd. Zo’n twee jaar geleden moest de consument zo’n €0,98 betalen voor een liter mazout, oftewel stookolie. Een jaar later – in de zomer van 2014 – was de prijs gedaald tot €0,78. Daarmee leken de huisgezinnen enorm te kunnen besparen op hun energierekening. Daarnaast hebben we te maken gehad met een zachte winter, waardoor men zo’n 30% minder mazout verbruikten.

In 2015 is de prijs van mazout gedaald naar het absolute minimum. In juli 2015 hoefde u nog maar €0,56 te betalen voor een liter mazout. Daarmee hebben we de laagste mazoutprijs in de geschiedenis bereikt. Het is dan ook nu het punt waarop u moet kiezen om grote hoeveelheden mazout in te slaan. Voor een klein bedrag kunt u een jaar lang uw huis verwarmen met mazout.

Mazouttarieven online berekenen

Wilt u weten wat u op dit moment kwijt bent voor uw mazout? Dan kunt u online uw mazouttarief berekenen en kunt u goedkoop stookolie online bestellen. Wees er snel bij, want volgens de voorspellingen zal de prijs van deze huisbrandolie snel weer gaan stijgen. Immers, met een daling van zo’n 40% in twee jaar kunnen we niet verwachten dat we nog minder hoeven te betalen om ons huis te verwarmen.

Comments are closed.